Національна оперета України відкриває новий 89-й театральний сезон

15 вересня Національна оперета України великим Гала-концертом на 2 відділення відкриє новий 89-й театральний сезон.  

У програму святкового заходу увійшли кращі твори світової класики, шедеври улюблених  оперет, хіти європейських мюзиклів та сучасні пісні українських композиторів. Цього вечора для глядачів лунатимуть музичні композиції Й. Штрауса, Ф. Легара, Й. Брамса, І. Кальмана, твори М. Мозгового, І. Білозіра, Ю. Рибчинського та інших.

Цьогоріч Національна оперета України вкотре підтримує Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії", що проходитиме під гаслом "Ми вдома". 

Відео дня

Водночас, у новому сезоні відбудеться грандіозна подія - Національна оперета України отримала ліцензію на показ мюзиклу "Чикаго" Джона Кандера і на українських глядачів чекає велика прем’єра.

"Чикаго" - це саме та класика музичного Бродвею, яку необхідно побачити і в Україні!  Після багатьох років  перемовин - Національній опереті вдалося домовитись про ліценцію на постановку цього легендарного мюзиклу!", - зазначив генеральний директор-художній керівник театру Богдан Струтинський.

Також у новому театральному сезоні відновлюється світовий мюзикл "Звуки музики" Річарда Роджерса, улюблений багатьма глядачами мюзикл "Сімейка Аддамсів" Е. Ліппа та оперета І. Кальмана "Баядера". Водночас, планується проведення спільного гала-концерту "Вечір іспанських сарсуел", де український глядач матиме змогу ближче познайомитися із цим жанром та ще  низка яскравих премʼєр і міжнародних проєктів,

В Національній опереті України відбудуться традиційні концерти "Вечір мюзиклу", "Штраус в опереті",  "Різдвяні зустрічі", "Музика із кінофільмів", "Тобі, коханій", "Музика сердець", та інші.

Будемо раді бачити вас у Національній опереті України!