Ноутбук з OLED-екраном: найкращий подарунок на Новий рік

Зробіть подарунок на Новий рік по-справжньому незабутнім. Для цього ідеальним буде ноутбук ASUS серії Vivobook Pro OLED – це потужний та стильний комп’ютер, який можна завжди брати з собою, для креативних людей

Оригінальний дизайн

Корпус ноутбука Vivobook Pro OLED виконаний у нейтральному дизайні, тому він гармоніюватиме з будь-якими вподобаннями, адже творчі ідеї можуть народжуватися будь-де.

При першому погляді на гаджет погляд одразу чіпляється за його унікальну кришку. Оригінальні декоративні елементи є й всередині – клавіша Enter, немов застережливий знак, виділена смужками, а клавіша ESC – пофарбована у помаранчевий колір, який одразу привертає увагу. Розробники, створюючи оновлений зовнішній вигляд клавіатури, надихнулися студійними програвачами. Адже цей ноутбук – справді студія, повна креативних ідей!

Відео дня

Чорний варіант 0˚ Black з анодованим покриттям алюмінієвого корпусу виглядає досить строго, але водночас немов закликає користувача до дії. Біла ж версія Meteor White має футуристичне високотехнологічне покриття кришки – гладке, приємне на дотик, а також практичне та стійке до забруднення.

OLED-дисплей, що притягує погляд

Справжньою родзинкою ноутбука Vivobook Pro OLED є неймовірний 14- або 16-дюймовий OLED-дисплей формату 4K, за яким працювати – одне задоволення. У порівнянні з іншими він має надзвичайно високу контрастність та яскравість, а також високу точність відтворення кольорів, що в свою чергу підтверджено сертифікатом PANTONE. Зображення на OLED-дисплеї привертає увагу неймовірно живими кольорами та надзвичайно глибоким чорним за будь-якого рівня яскравості.

OLED-дисплей ноутбука має широке колірне охоплення, що становить 100% колірного простору DCI-P3, який застосовується в кіноіндустрії. Тобто, він може показувати більшу кількість відтінків, ніж звичайні дисплеї, через що зображення реалістичніше та насиченіше. Не випадково колірному простору DCI-P3 віддають перевагу фахівці, які працюють із графікою.

Ергономічність дисплея, зокрема низький рівень випромінюваного синього світла, сертифікована лабораторією TÜV Rheinland.

Родзинка ноутбука Vivobook Pro OLED - неймовірний OLED-дисплей формату 4K / фото asus.com

Сучасні компоненти

Мобільний процесор Intel або AMD H-серії, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti –допоможе втілити в життя будь-яку ідею. Рендеринг, потокові трансляції, відеомонтаж – все це виконуватися швидше саме на Vivobook Pro OLED. Водночас гаджет тихий та не перегрівається завдяки ефективній системі охолодження з двома вентиляторами, а також пропонує низку фірмових технологій, серед яких – ексклюзивний сенсорний контролер DialPad на тачпаді для керування інструментами професійних графічних програм.

Vivobook Pro OLED покликаний зробити вашу роботу комфортною / фото asus.com

Vivobook Pro OLED покликаний зробити вашу роботу комфортною, для чого пропонується безліч практичних деталей у його конструкції, серед них – збільшений тачпад з ідеально гладкою поверхнею, вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців та підсвічування клавіатури. Крім того, ноутбук має повноцінний комплект інтерфейсів, до складу якого входять повнорозмірний роз’єм HDMI, порти USB двох типів та слот для карт пам'яті.

Цей пристрій створений для активних та креативних людей, що підтверджує акумулятор місткістю 96 Вт·год. Такий запас енергії допоможе залишатися продуктивним настільки, наскільки вистачить уяви.

Дізнайтеся більше про ноутбуки ASUS серії Vivobook Pro OLED на сторінці: Ноутбуки ASUS Vivobook Pro OLED