Олексій Кучер / фото Facebook

Популярна співачка Полякова відповіла Харківському губернатору Олексію Кучеру на його запрошення відвідати Харків, а в інтерв'ю Дмитру Гордону напередодні Кучер сказав, що поважає Полякову і запросив артистку разом з ним відвідати лікарні, де лікують пацієнтів з коронавірусом, щоб «побачити Харків з іншого боку, а не тільки зі сцени».

Також Олексій Кучер, висловився у зв'язку з цим на одному з брифінгів щодо ситуації з COVID-19 у Харкові та області: «Я поважаю Ольгу як виконавицю. Але хочу запросити її до Харкова вже в якості людини, яка разом зі мною пройде зараз по місцевих лікарнях, і я покажу ситуацію, яку маємо на сьогодні».

У відповідь Оля Полякова запросила Олексія Кучера до розмови на її сторінці в Instagram. Очікується, що онлайн-дискусія між популярною співачкою та очільником області відбудеться цієї середи о 19:00.

Відео дня

"Шановний Олексію, мені здається, нам це потрібно обговорити особисто тут у мене в Instagram в прямому ефірі. Я хочу викласти свою позицію про ті маніпуляції, пересмикування, які дозволяють собі різні чиновники на мою адресу, що я вважаю неприпустимим і несправедливим», - звернулася співачка до харківського губернатора.

За словами Олі Полякової, раніше, щоб артиста почули йому «самому потрібно було ставати депутатом або чиновником». Але Олексій Кучер вирішив порушити цю традицію.

«Напевно, це вперше, коли чиновник звертається до артиста. Що б це значило?» - зазначила виконавиця.

Олексій Кучер прийняв запрошення Олі Полякової.

«Нам є про що поговорити. Потрібно разом розібратися в ситуації і спростувати фейки. Сьогодні українці повинні допомагати один одному, щоб разом перемогти COVID-19», - написав кандидат у мери Харкова у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, 3 жовтня в Харкові відбулося святкування Дня вчителя під відкритим небом за участю Олі Полякової. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам. Це рішення поліції викликало резонанс в суспільстві, яке розділилося на тих, хто згоден з ним і тих, хто побачив в ньому спробу відвернути громадську увагу від стану медичної системи в період пандемії і передвиборні маніпуляції.