Хуліганом виявився 21-річний житель Донецька Іларіон Борисенко \ фото Юрій Бутусов / Facebook

Студента, який раніше справив нужду на Алеї Небесної Сотні, відрахували з університету.

Читайте такожУ поліції дали пораду хулігану, який справив потребу на Алеї Героїв Небесної сотні в КиєвіПро це на своїй сторінці в соцмережі написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Студент Борисенко В. О., той самий, що осквернив пам'ятник Героям Небесної Сотні, справивши на нього нужду, наказом ректора Державного університету телекомунікацій Володимира Толубка - номер 03-88 ст. від 23.10.2020 відрахований з університету", - написав він у повідомленні.

Відео дня

Студент помочився на Алеї Небесної Сотні: що відомо

22 жовтня стало відомо про те, що чоловік справив нужду на Алеї Героїв Небесної Сотні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

23 жовтня за підозрою в скоєнні хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві поліцейські затримали 21-річного студента.

Того ж дня стало відомо, що поліція завершила слідство у справі хулігана, який справив нужду на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві.

Також в мережі з'явилося фото хулігана, який справив нужду посеред Алеї Героїв Небесної Сотні. Хуліганом виявився 21-річний житель Донецька Іларіон Борисенко, який навчається в Державному університеті комунікацій на 3-му курсі.