Сьогодні інформаційному агентству УНІАН виповнюється 31 рік / колаж УНІАН

Сьогодні, 15 березня, нам виповнюється 31 рік. Цього дня 1993 року Українське Незалежне Інформаційне Агентство Новин (УНІАН) розпочало свою роботу зі штабом у Києві. Зараз УНІАН є найцитованішим джерелом новин про події в країні, найпопулярнішим серед українців новинним веб-порталом (за даними Gemius), що свідчить про неабиякий рівень довіри та впевненості в якості роботі агентства.

Ми працюємо 24/7, надаючи перевірену інформацію не лише українській аудиторії, а й читачам і глядачам з усього світу.

"За 31 рік роботи УНІАН постійно трансформувався і продовжує змінюватись — але, так само як і раніше, залишається головним джерелом новин про Україну, особливо — у найбуремніші часи", — зауважує Михайло Ганницький, шефредактор УНІАН. 

Відео дня

У 1999 році наша команда започаткувала фотосервіс — першу та найбільшу в Україні службу з виробництва та поширення новинного фотоконтенту. У фотоархіві УНІАН зібрані унікальні світлини найвизначніших подій в сучасній історії держави. Крім того, ми надаємо послуги з широкого моніторингу медіа, що допомагає брендам, компаніям та особистостям слідкувати за згадками на обрані теми. 

За результатами 2023 року наш вебсайт unian.ua став безапеляційним новинним порталом номер 1 в Україні й, загалом, тримає лідерство серед усіх існуючих українських вебресурсів. Сумарно у 2023 році УНІАН об’єднував щомісяця близько 9 млн 600 тис. унікальних читачів, забезпечивши 1 млрд 59 млн переглядів за результатами року серед української аудиторії. А наші соцмережі нині об’єднують колосальну кількість підписників і постійно зростають: Facebook — 995 000, YouTube — 3 390 000, Telegram — 817 642, Twitter — 205 200, Instagram — 3 441.

Дякуємо, що ви з нами, друзі!