Сучасні Холодильники Haier 3D - найкращий подарунок для всієї сім'ї на чорну п'ятницю, не прогавте шанс / фото прес-служби компанії

Не знаєте, що корисне купити для дому під час Чорної п’ятниці? Справжня якість не потребує знижок. Придивіться до Haier 3D! Це не просто холодильник. Це безпека здоров’я дітей та економія в платіжках.Цей інноваційний помічник має бути на вашій кухні!

Гості одразу помітять вашу обновку завдяки дизайну. Два висувні ящики морозильної камери Easy Access на телескопічних напрямних не лише дозволяють побачити весь вміст камери, але і витримують 50 000 циклів відкриття і закриття.

Троє дверцят, ультратонкі стінки для збільшення простору, антивідбиткове покриття, сучасна панель управління, міцні скляні полиці із загартованого скла та ергономічні ручки зроблять використання холодильника надзвичайно зручним.

Відео дня

Розумна технологія Fresher Techs® дозволяє зберігати усі продукти свіжими якомога довше, регулюючи температуру у кожній окремій зоні. Система охолодження Total No Frost та технологія Fresher Shield запобігають утворенню інею, постійно відводячи вологу. Це запобігає зайвим перепадам температур і продукти завжди зберігаються в оптимальних умовах.

Система охолодження Total No Frost та технологія Fresher Shield запобігають утворенню інею в холодильнику / фото прес-служби компанії

У відділенні My Zone ви можете обрати режим "Фрукти та овочі", "Морепродукти", "Розморожування", "Швидке охолодження" або "Підтримка 0°С" - і система сама встановить необхідну температуру. З цим впорається навіть дитина!

Скоро футбол, а пиво тепле? Оберіть на цифровому екрані функцію швидкого охолодження напоїв в спеціальному відділенні Instant Cool Zone: будь-які напої охолодяться за 20 хвилин.

Тепер що стосується безпеки. Haier створив ексклюзивну технологію ABT®, яка  за допомогою ультрафіолетового світла активує реакції фотокаталізу і видаляє до 99,9% бактерій, для максимального збереження свіжості та смаку продуктів.

Але найкраща новина, мабуть - це економія на платіжках. Інверторний компресор Dual Inverter регулює швидкість обертання залежно від актуальних потреб, має низький рівень шуму - всього 37 дБ, і знижує споживання електроенергії. А з Total No Frost, Fresher Shield та спеціальною конструкцією морозильної камери ви економите близько 30% електроенергії.

А якщо ви плануєте відпочинок чи від’їзд, не турбуйтеся про продукти. З мобільним застосунком hOn можна контролювати температуру, встановлювати режими роботи та налаштовувати функції холодильника під свої потреби з будь-якої точки світу.

Холодильники Haier 3D - це ідеальна інвестиція у вашу кухню / фото прес-служби компанії

Холодильники Haier 3D - це ідеальна інвестиція у вашу кухню. Вони відзначені сертифікатом німецького дослідного інституту VDE.

Haier Group увійшла до рейтингу Fortune Global 500, представлена ​​на 200+ ринках світу і зберігає звання лідеру ринку вже 14 років.