ТСН показала річний рекорд охоплення аудиторії

3 січня вечірній випуск ТСН встановив річний рекорд охоплення аудиторії. Так, новини о 19:30 на «1+1» подивились 4,65 мільйона українців*. Це рекордний результат із січня минулого року.

ТСН показала річний рекорд охоплення аудиторії

За комерційною аудиторією випуск також продемонстрував високі показники телеперегляду: рейтинг за аудиорією 18-54 (50+) склав 4.7%, частка - 14.2%. У вечірніх новинах ведуча Наталія Мосейчук розповіла про резонансну ДТП під Львовом, як проводять новорічні свята кияни перед локдауном, як лікують від коронавірусу тих, хто знаходиться у зоні бойових дій. Також у випуску реабілітолог дав поради, як позбавитись «пост-ковідного синдрому» та привести себе у норму після вірусу, а головний санітарний лікар запевнив, що Україна використовуватиме лише перевірені вакцини, які успішно пройшли третю фазу клінічних досліджень.

Окрім того, Наталія Мосейчук розповіла про те, як завдяки ТСН та небайдужим українцям 9-річний Святослав Пішак знову отримав дах над головою. У хлопчика кілька років тому виявили рак крові. Після численних хіміотерапій він пішов на поправку, але у липні родину спіткало горе   їхній будинок із усім майном згорів, і хлопчик із батьками мешкав у старій хаті без опалення. Проект «Здійсни мрію» втілив бажання Святослава прилетіти на останній дзвоник у школу на гелікоптері, щоб привітати сестру, а небайдужі глядачі ТСН та благодійники допомогли зібрати гроші на відбудову згорілого будинку. Закуплені будівельні матеріали, котел і батареї. Зараз ще триває ремонт, планують підключення житлово-комунальних послуг та будуть обживати будинок поступово. У  знак вдячності Святослав передав Наталії Мосейчук малюнок, де намалював себе разом із ведучою.

ТСН показала річний рекорд охоплення аудиторії

«Святику, дуже хочеться, щоб минулий рік ваша родина забула, як страшний сон. Щоб нова хата була вам у радість, щоб там траплялись тільки хороші події. А ми підстрахуємо», звернулась до хлопчика Наталія Мосейчук.

Нагадаємо, 31 грудня 2020 року підсумковий випуск ТСН на каналі «1+1» подивилося 4,3 мільйона телеглядачів*. Рейтинг склав 4,3%, частка 13,7% за аудиторією 18-54 (50К+). Випуск став лідером слота.

*охоплення за аудиторією 4+ (Україна)

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.