Чиновниця розкритикувала батьків за рідкісні імена / Іллюстрація REUTERS

У Черкасах директор міського палацу молоді Олена Петрова нецензурно висловилася про батьків, які дали своїм дітям незвичайні імена.

Про це написав у Facebook колишній секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Він також опублікував скріншот зі скандальним коментарем.

"На мою думку людина з таким світоглядом має піти у відставку. Сподіваюсь, що [заступник міського голови] Анастасія Чубина дасть раду цій горе-керівнику", - написав колишній чиновник.

Відео дня

У коментарі Петрова назвала рідкісні імена х*рнею та "безглуздим поєднанням літер". 

"Просто наші імена - то слов'янська класика, а довб***ам треба випендритись... Батьки-ублюдки називають дітей закордонними іменами замість того, щоб підтримувати наше", - написала директор палацу молоді.

скріншот

У Черкаській міськрад вже прокоментували скандальне висловлювання чиновниці. В Департаменті освіти і гуманітарної політики назвали ситуацію неприємною й пообіцяли зробити висновки.

"Незважаючи на те, що Фейсбук є майданчиком для висловлювань приватних, але, оскільки людина є керівником, то ми з нею вже проводимо певну роботу (назвемо її виховною). Відповідні висновки зробимо, в подальшому, я впевнений, таких коментарів не буде", – сказав у коментарі виданню "Прочерк" в.о. голови департаменту Богдан Бєлов.

Примітно, що сама Олена Петрова вже відредагувала свій коментар, прибравши з нього образливі вислови.

скріншот