Компанія GUP.UA запустила новий напрямок – послугу з перетримки тварин. Тепер українці зможуть спокійно планувати свої відпустки, відрядження та походи в гості, оскільки під час їхньої відсутності вихованець буде під наглядом.

Якщо у родичів та друзів немає можливості посидіти з вашим вихованцем, на допомогу прийде перетримка. Перетримка — тимчасове розміщення тварини в зооготелі або квартирі з доглядом поки господар відсутній.

"Віддавати улюбленця в чужі руки тривожно, проте сучасний ритм життя змушує шукати нові рішення". — вважає CEO компанії Медведь Яна. "Наразі на GUP.UA доступна перетримка собак, котів, птахів, гризунів, рептилій. Людина може замовити послугу перетримки у своєму районі або прилеглому, щоб не транспортувати тварину через все місто"

Відео дня

На сайті можна знайти пропозицію на будь-який смак та бюджет — є пропозиції від зооготелів, кваліфікованих сітерів з ветеринарною освітою та ентузіастів, які обожнюють тварин та готові посидіти з вашим улюбленцем за символічні гроші. У послугу перетримки входять такі опції: харчування, вигул, гігієна, ігри. У деяких оголошеннях можна навіть знайти опцію трансферу та відеоспостереження, щоб господар міг спостерігати за своєю твариною, перебуваючи у будь-якому куточку світу.

Люди, які бажають доглядати за тваринами, можуть також розмістити оголошення у нас на порталі. Цю послугу можуть надавати люди, які поки не готові заводити вихованця, але іноді їм хочеться відчувати присутність тваринки в будинку.

Тепер можна сміливо планувати відпустку, ремонт, відрядження і не перейматися за свого улюбленця, адже він отримає кваліфікований догляд, поки ви займаєтеся своїми справами. Ви не обмежені в діях, а тварина відчуватиме турботу та отримає кваліфікований догляд.