Тепер чоловік з цього зображення на банці згущенки допомагає ЗСУ / фото twitter.com/denys_sokolov

Напевно, всі ви пам'ятаєте банку згущеного молока, на якій зображений маленький білявий хлопчик з ложкою. Користувач Twitter Денис Соколов показав, який нині вигляд має цей брендфейс.

"А ви знали, що хлопчик з упаковки згущенки має такий вигляд? І дуже серйозно помагає армії. Знайомтеся — це Саша Бабіч", - написав Соколов й опублікував знімок чоловіка.

Також він розповів історію цього хлопчика, зображеного на банці згущеного молока. Завод у Первомайську будував його дід, там працював батько дитини. Тож тому так і вийшло, що хлопчика сфотографували для етикетки згущенки.

Відео дня

Загалом до  повномасштабної війни, розповідає Соколов, Олександр був визнаним вченим й бізнесменом (засновником туристичного агенства в Одесі). Але зараз Бабіч — волонтер.

"Ганяє тачки, знаходить рації, збирає аптечки. У день загибелі "Да Вінчі" він виклав спільну фотографію з Дмитром і Аліною з прогулянки в Одесі. З етичних причин хай вона залишиться на його сторінці. Але знайте, що ось така світла дитини зі згущенки зараз - такий правильний та світлий дядько", - підсумував свою розповідь Денис.

Як японець допомагає жителям Харкова під час війни

Безкоштовну кав’ярню в Харкові відкрив волонтер з Японії. 75-річний Фумінорі Цучіко вразив українців ще в червні 2022 року, коли приїхав жити в харківське метро, щоб підтримати містян, які ховалися від російських обстрілів.

А тепер вирішив ще й безкоштовно годувати жителів Харкова гарячими обідами.

Вас також можуть зацікавити новини: