Микола Кузів та Сергій Сулима / facebook.com/anton.gerashchenko.7

Суд відмовився відпустити під домашній арешт колишніх поліцейських з Кагарлика Київської області Миколу Кузіва і Сергія Сулиму, яких підозрюють у груповому зґвалтуванні nf перевищенні службових повноважень.

Читайте такожЗґвалтування жінки копами у Кагарлику: кількість підозрюваних може збільшитисяПро це повідомила адвокат потерпілої Олена Сотник, передає «Громадське радіо».

Зазначається, що Кузів і Сулима подали апеляцію на рішення Голосіївського райсуду Києва, який відправив їх під арешт. Екс-поліцейські домагалися, щоб їх випустили з СІЗО і перевели під домашній арешт. Апеляційний суд Києва відмовив їм.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 24 травня в лікарню звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

26 травня Голосіївський районний суд Києва взяв під варту без права внесення застави поліцейських.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив цих поліцейських, а також усунув від виконання службових обов'язків керівництво відділення та прийняв рішення про розформування підрозділу та переатестації всього особового складу відділення.

Досудове розслідування здійснює Державне бюро розслідувань.