Ломаченко може провести наступний бій вже у квітні / instagram.com/lomachenkovasiliy

Джо Галлахер, тренер британського легковаговика Ентоні Кролли, прокоментував можливий поєдинок свого підопічного проти чемпіона світу за версіями WBA/WBO в легкій вазі, українця Василя Ломаченка.

За словами Галлахера, він чекає, коли відбудуться промоутерські торги за їх бою і вважає, що Едді Хирн – промоутер Кролли, в будь-якому випадку здобуде на них перемогу, повідомляє Братство Кличко.

«Спочатку торги повинні були відбутися ще в минулий понеділок, потім їх відклали на середу, а тепер я чую, що вони відбудуться наступного тижня, - цитує Галлахера Fightnews. - Річард Коммі травмував руку і тепер я не бачу причин, щоб бій Ломаченко-Кролла не відбувся. Я знаю, що Едді Хирн має намір перемогти в промоутерських торгу. Перемога Хірна принесла б Василю великий гонорар. Я знаю, що Боб Арум хоче організувати бій Ломаченко на «ESPN», але на «DAZN» він отримав би більше грошей. Ми не хочемо, щоб Ломаченко відмовлявся від пояса, тому чекаємо торгів. Переговори тривають, Ентоні Кролла в тренувальному таборі, Ломаченко в тренувальному таборі, і ми просто чекаємо цього поєдинку. Швидше за все, це буде квітень».

Відео дня