Чухаджян здобув 16-ту перемогу поспіль / фото: facebook.com/spartapromotions

Український боксер Карен Чухаджян, який виступає у напівсередній вазі, підбив підсумки своєї поїздки в Росію на титульний бій проти місцевого бійця Сергія Воробйова.

Читайте такожУкраїнського боксера ледь не засудили під час бою в Росії (відео)

Бій, який став головною подією вечора боксу в Калінінграді, тривав десять раундів і ледь не завершився скандалом. Українець впевнено перебоксував суперника, але один суддя вирішив віддати перемогу Воробйову. У підсумку Чухаджян переміг розділеним рішенням суддів і завоював пояс WBA International.

Відео дня

"Мене затримали на кордоні і задавали багато питань, а в цілому в Росії мене зустріли добре. Турнір був організований на найвищому рівні. Про політику я говорити не буду.

Я зробив роботу і забрав свій титул. Для мене це не сенсація, я їхав сюди перемагати. Я був здивований, коли побачив букмекерські котирування. Вважав себе фаворитом цього поєдинку: у мене більше боїв, перемог, нокаутів. Я не розумію, чому були такі котирування. Я розбив Воробйова майже у всіх раундах", - цитують Чухаджяна Факти.

Українець зізнався, що не був здивований суддівством:

"Чесно кажучи, не здивувався, що один суддя віддав перемогу Воробйову. Ніколи не потрібно забувати про домашнє суддівство. А коли оголосили рішення другого судді, то всі все зрозуміли".

Таким чином, Чухаджян здобув 16-ту поспіль перемогу на професійному ринзі. Єдиної поразки він зазнав ще на старті кар'єри у 2015-му році.

УНІАН раніше повідомляв про те, що український боксер одягнув светр з написом "Москва 1980".