Олександр Усик готовий зустрічатися з Грицаєм тільки в рингу / фото: twitter.com/MatchroomBoxing

Олександр Усик відповів борцю Богдану Грицаю, який кинув виклик боксеру, запропонувавши провести бій без правил.

Про це Усик сказав на відео, яке розмістив у Instagram.

Боксер підкреслив, що останнім часом з'явилося багато людей, які хочуть викликати його на бій.

Відео дня

"Але з'явився ще один хлопець, можна віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або відчував труднощі, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик, то я, як джентльмен, який сповідує правила - милості прошу в ринг. Я боксую за правилами і живу за правилами", - сказав Усик.

Читайте також"Ти що, Кадиров?": український борець викликав Усика на бій без правил (відео)

Він підкреслив, що бою без правил не буде, але можна зустрітися в рингу:

"Друже мій, хоча ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій? Ти кинув мені виклик і кинув у мене рукавичку. Є два дуелянти, ти кинув виклик, а я вибираю зброю: ринг, бокс. Надалі можемо спілкуватися. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами. Намагаюся бути законослухняним громадянином".

"Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати. Але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хто буде вболівати за одного, хто буде вболівати за іншого - і це є поділом всередині. Мені без різниці, що відбувається за територією моєї країни. Мені важливо, що відбувається всередині", - додав боксер.

Далі Усик підкреслив, що якщо хтось хоче зустрітися з ним у ринзі, то необхідно спершу пройти медогляд, після чого "ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні". "Якщо ви хочете - станьте в чергу", - сказав боксер.

У своєму відеозверненні Усик також відповів на шквал критики на свою адресу.

Як повідомляв УНІАН, раніше Грицай пояснив, чому кинув виклик Усику.