Грицай чекає від Усика зміни риторики / фото youtube.com

Український борець Богдан Грицай, який кинув виклик Олександру Усику, записав нове відео зі зверненням до зірки боксу.

Читайте також"По морді за проросійську позицію": український борець назвав мету свого звернення до Усика

Ролик опублікований на YouTube-каналі Грицая.

Борець пояснив, що продовжить обговорювати боксера, якщо Усик і далі буде використовувати популярність, щоб просувати "російські інтереси".

"Усик не є і ніколи не був моєю мішенню. Якщо він припинить просувати російські інтереси, використовуючи свою популярність у певних колах, мені він стане зовсім нецікавий. Але якщо, ховаючись від диванних експертів за диваном, Усик і його команда продовжать підло гадити Україні та українцям - я з теми Усика, його бізнесу та бізнес-інтересів не злізу.

Сашенька, хочеш далі заробляти на українцях? Тоді тобі доведеться навчитися нас поважати та не плювати в колодязь, з якого ти з такою жадібністю сьорбаєш все своє життя", - заявив Грицай.

Також борець розкритикував компанію братів Кличків за публічну заяву про "повагу до позиції Усика" і згадав Василя Ломаченка, який закликав підписати петицію про збереження Києво-Печерської лаври у підпорядкуванні УПЦ МП.

"Зовсім недавно Ломаченко та Усик обіцяли з кулаками встати на захист російської церкви. Від кулаків - до петиції. Хіба це не прогрес?", - додав Грицай, тим самим підкресливши, що користь від його роликів вже прослідковується.

УНІАН раніше повідомляв про те, що відомий український боксер підтримав Усика в конфлікті з борцем Грицаєм.