Олександр Красюк та Олександр Усик / фото: УНІАН

Олександр Красюк, генеральний директор "K2 Promotions", яка представляє інтереси Олександра Усика, розповів про ставлення компанії братів Кличків до позиції боксера.

Про це Красюк сказав у коментарі для XSport.ua.

"Що стосується мого особистого ставлення і позиції "К2 Promotions"... За всю історію діяльності нашої компанії ми співпрацювали з боксерами з різних країн, які були представниками різних конфесій. Були мусульмани, православні, католики, протестанти і просто атеїсти. Кожен був особистістю зі своїми поглядами на різні аспекти людського життя. І це ніколи не робило нас ворогами або опонентами. Нас об'єднувала одна мета - вищі спортивні досягнення!", - сказав Красюк.

Відео дня

Він підкреслив, що потрібно поважати позицію Усика, а також віддав належне спортсмену за те, що той не намагається догодити всім:

Читайте також"Забажав стати більш відомим": промоутер Усика оцінив виклик на бій від борця Грицая

"Ми можемо погоджуватися або не погоджуватися з думкою спортсмена. Але ми точно зобов'язані поважати його позицію, як і позицію будь-якої людини. І ще більше ми повинні цінувати здатність відкрито її висловлювати, без спроби завоювати додаткові "дивіденди", підлаштовуючись під сучасну кон'юнктуру і популярні в суспільстві погляди".

Красюк також порівняв нинішню ситуацію навколо Усика з ситуацією навколо легендарного Мохаммеда Алі:

"Мохаммед Алі свого часу потужно пропагував пацифістські погляди щодо війни у В'єтнамі. Він також активно боровся проти дискримінації чорношкірих у США. І все це зробило його об'єктом колосальної критики прихильниками поглядів, які склалися на той час . Тим не менш, сьогодні весь світ визнає Алі "Найвеличнішим" з великих і немає нікого, хто б міг оскаржити легендарність його особистості. Собака гавкає - караван іде...".

Нагадаємо Усик разом з Василем Ломаченком були внесені до бази "Миротворця".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова висловилася про "єдність" Василя Ломаченка з росіянами.