Бурсак не бачить сенсу в бою без правил для Усика / фото: xsport.ua

Колишній претендент на титул чемпіона світу Максим Бурсак став на бік Олександра Усика в конфлікті з борцем Богданом Грицаєм і не бачить сенсу в їх поєдинку.

Читайте також"Для мене неприйнятно": український борець відповів на пропозицію Усика провести бій за правилами боксу

Бурсака цитує XSPORT.

Відео дня

"Я взагалі не знаю, хто такий Грицай. Це клоунада, шоу. Чесно кажучи, навіть не хочу це коментувати. Хто такий Грицай? За якими правилами вони будуть битися, хто гонорари платити буде, чи потрібно це Усику? Я теж можу зараз кинути виклик комусь. Платіть гроші та нумо зробімо. В Усика свій шлях, є мета - Джошуа, Вайлдер. Який Грицай? При чому тут він? Навіщо він кидає виклик? Усик боксер, а не борець, не рукопашник. Нехай Грицаю кине виклик стрілець з пістолета. Скаже: "Давай".

Стихія Усика - це бокс. Хочеш боксувати - давай. Але хто буде платити гонорари, кому потрібний цей бій? Може тільки в якості спарингу. А так... Хто купить трансляцію? Хто такий Грицай? Хто заплатить за цей бій? Усику потрібно витратити на цей бій свій час, підготовку, здоров'я. Тобто, взагалі не цікаво. Я вважаю, що Саня прав, і не розумію, звідки цей Грицай взявся", - сказав боксер.

На думку Бурсака, молодий спортсмен вирішив отримати популярність на імені зірки українського боксу:

"Це він, мабуть, вирішив пропіаритися на імені Саші, це все в мережі запулити. Не можу зрозуміти сенсу цього. Саня - спортсмен, для якого спорт - це бізнес. Він виходить в ринг і йому платять за це гроші, там 1-1,5 мільйона доларів. Хто заплатить за бій з Грицаєм? Дайте мені 1 мільйон доларів і я теж з Грицаєм подеруся. Але хто платити буде, хто купить трансляцію, хто профінансує?".

Нагадаємо, Грицай викликав Усика на бій без правил, після чого боксер відповів, що йому не потрібні "бої без правил", але він готовий зустрітися в рингу.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Грицай записав нове звернення до Усика.