Усик хоче боксувати з Ентоні Джошуа / фото twitter.com/MatchroomBoxing

Український боксер-суперважковаговик Олександр Усик поділився своїми планами на майбутнє.

Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу USYK 17.

"У наступному бою хочу боксувати за чемпіонський пояс. Знаю, що Джошуа і Ф'юрі хочуть провести між собою бій. Нехай боксують, але я претендент на пояс WBO і хочу його отримати. Розумію, що вони хочуть зробити найгучніший бій за об'єднання з обов'язковим реваншем", - сказав боксер. 

Відео дня

Усик стверджує, що він на черзі.

"Давайте будемо розмовляти, залишайте пояс WBO і проводите свій бій. Але взагалі хочу боксувати з Ентоні Джошуа, у нього ж ще є пояси. WBO - провокатор того, як це можна зробити", - заявив Усик.

Читайте також"Я готовий": непереможний британський боксер кинув виклик Усику (відео)

Ситуація в суперважкій вазі: головне

  • Поєдинок проти Дерека Чісори став для Олександра Усика другим у суперважкій вазі. Він офіційно став обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією WBO. На даний момент цим поясом володіє Ентоні Джошуа.
  • Джошуа захищатиме титули за версіями IBF, WBO, WBA і IBO в бою проти Кубрата Пулєва 12 грудня. Після цього йому необхідно провести захист пояса WBO.
  • Чемпіонським поясом WBC володіє Тайсон Ф'юрі. Планувалося, що в грудні він проведе третій бій проти Деонтея Вайлдера, однак організувати бій не вдалося
  • У 2021 році Джошуа і Ф'юрі хочуть провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Однак Олександр Усик планує перешкодити цим планам.