"Доктор Сталевий Молот" буде взірцем для студентів / фото klitschko-brothers.

Посібник знаменитого українського спортсмена, переможця Олімпіади-1996, члена Міжнародного залу боксерської слави, екс-чемпіона світу у надважкій ваговій категорії Володимира Кличка "Управління викликами", увійде до навчальної програми Гарвардської бізнес-школи.

Про це повідомляє Klitschko-brothers.

У цій книжці Кличко-молодший пропонує стратегію управління викликами, яку він напрацював протягом спортивної кар’єри й успішно застосовує в житті та бізнесі. 

Відео дня

Всесвітньо відомий університет використовуватиме методику кейсів українця у своїх програмах MBA та Executive Education, допомагаючи студентам обговорювати проблематику бізнесу. За словами професорів університету Бориса Гройсберга і Карін-Ізабель Кнуп, найбільше увагу студентів будуть скеровувати на філософію "управління викликами". 44-річна легенда спорту прославився не лише в ринзі, нокаутуючи опонентів, а і як успішний підприємець на лані бізнесу.

"Здатність Володимира Кличка пристосовуватися, розвиватися і ставати кращим дуже важлива і має попит більше, ніж будь-коли в цьому столітті. Мені сподобалося працювати над цим проєктом, і я з нетерпінням чекаю можливості його впровадження", – заявив професор Гарвардської школи бізнесу Борис Гройсберг.

Читайте також"Люди хочуть бачити камбек": Володимир Кличко заінтригував у своєму новорічному привітанні

Володимир Кличко: подробиці кар'єри

  • На аматорському рівні український боксер став олімпійським чемпіоном у 1996-му році.
  • На профі-рингу Кличко-молодший провів 69 боїв, в яких здобув 64 перемоги (53 - нокаутом) при 5 поразках.
  • За свою кар'єру в профі Володимир Кличко ставав чемпіоном світу за версіями WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015) і WBA (2011-2015).
  • Володимир Кличко утримував титул чемпіона світу в суперважкій вазі протягом 12 років, що є найкращим показником за всю історію.
  • У своєму останньому поєдинку в квітні 2017 року Володимир Кличко поступився технічним нокаутом в 11-му раунді британцеві Ентоні Джошуа.