ФК "Динамо"

У день Святого Миколая фан-клуб «Динамо» і ветерани клубу відвідали батальйон ім. Кульчицького, що базується в Києві, і привітали солдат зі святами.

Про це повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

В якості новорічних презентів бійцям були передані продукти харчування, а також інструменти і цифрова техніка, електричні генератори, які найближчим часом будуть передані на передову українським солдатам.

Читайте такожШахтар подарував дітям із "Давай, грай!" 1500 фірмових футболок на День святого Миколая

"Весь час наш клуб підтримує воїнів, волонтерів. Цього разу ми приїхали в батальйон Кульчицького. Хлопці звернулися з проханням передати на передову продукти харчування, обладнання. Сьогодні ж все буде завантажено та відправлено на фронт", - сказав керівник фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко.

"Подібні заходи дуже важливі, особливо в цей час. Ми зобов'язані підтримувати армію і допомагати нашим воїнам, які виконують свій обов'язок. Ми, свого часу, з'ясовували стосунки на футбольних полях. Для нас був снаряд – футбольний м'яч. Зараз все склалося по-іншому. Тому, з боку ветеранів, з боку «Динамо», йде активна підтримка хлопців, які виконують свій обов'язок", - наголосив легендарний футболіст київського клубу Володимир Мунтян.