Олександр Зінченко в матчі з "Саутгемптоном" / REUTERS

"Манчестер Сіті" перервав двоматчеву серію з поразок в англійській Прем'єр-лізі. У неділю команда Хосепа Гвардіоли провела матч на виїзді проти одного з аутсайдерів - "Саутгемптона". Поєдинок завершився з рахунком 1:3, переміг чинний чемпіон Англії.

Свій третій поєдинок в АПЛ в нинішньому сезоні провів гравець збірної України Олександр Зінченко, який відіграв на полі всі 90 хвилин, повідомляє офіційний сайт турніру.

Читайте такожЛіверпуль розтрощив Арсенал в центральному матчі дня англійської Прем'єр-ліги

Відео дня

Варто зазначити, що єдиний пропущений "Ман Сіті" гол - повністю на совісті українського легіонера. За рахунку 1:0 на користь "городян" на 37-й хвилині Зінченко не зміг утримати м'яч перед власним штрафним майданчиком, в результаті чого півзахисник «Саутгемптона» П'єр-Еміль Хейбьєрг зрівняв рахунок. 1:1.

У складі "Ман Сіті" першим відзначився Давід Сілва, який відкрив рахунок на 10-й хвилині. В кінці першого тайму команді з Манчестера вдалося знову вийти вперед завдяки автоголу суперника. А трохи пізніше українець Олександр Зінченко проявив себе з позитивної сторони, віддавши довгу гольову передачу на Серхіо Агуеро. 1:3.

Після матчу Хосеп Гвардіола прокоментував гру українця. «Зінченко сьогодні був найкращим гравцем на полі. Це тому що після помилки він не ховався. Я сказав хлопцям у перерві: «Вчіться у Зінченка. Кожен може помилитися. Але подивіться на його реакцію», - цитує Гвардіолу журналіст видання Goal.

"Сіті" перервав серію невдач - до цього команда у чотирьох матчах змогла набрати лише три очки. Підопічні Гвардіоли повернулися на друге місце в таблиці, проте відставання від "Ліверпуля" складає 7 очок. У наступній грі, яка відбудеться 3 січня, два головних претенденти на чемпіонство зійдуться в очній дуелі в Манчестері.