Ікер Касільяс / EFE

Керівник медичного штабу португальського «Порту» Нелсон Пуга прокоментував самопочуття голкіпера Ікера Касільяса, який напередодні, 1 травня, переніс інфаркт і пізніше був прооперований. Також він розповів про умови повернення Ікера Касільяса у великий спорт.

«Все буде залежати від ліків, які Ікер буде приймати. Також потрібно буде подивитися, як його організм буде реагувати не тільки на відпочинок, але і на напругу, пов'язану з фізичними навантаженнями. Потрібно буде проявити терпіння, і після великої кількості розмов і обговорень буде прийнято рішення про його подальшу долю.

Читайте також"Пощастило, що не вдома": з'явилися нові подробиці про інфаркт Касільяса

Відео дня

Зараз Ікер почуває себе добре, він знаходиться в стабільному стані і реагує на все з властивим йому почуттям гумору. Поруч його сім'я, тож він спокійний. Зараз починається перший етап відновлення», - наводить слова Пуги Marca з посиланням на Porto Canal.

Нагадаємо, серцевий напад стався у Касільяса на тренуванні. В ході заняття гравець відчув нездужання. Медичний штаб клубу прийняв рішення доставити футболіста в один з міських шпиталів, де пізніше йому була зроблена операція. Зараз життю Касільяса ніщо не загрожує.

У футболіста залишається ще рік контракту з клубом. Касільяс виступає за «Порту» з 2015 року. У нинішньому сезоні воротар провів 31 матч в чемпіонаті Португалії, в яких пропустив 19 голів.