"Ліверпуль" обіграв "Барселону" - 4:0 / REUTERS

Завершився півфінальний матч Ліги чемпіонів, в якому "Ліверпуль" приймав "Барселону". У першій грі минулого тижня каталонці, здавалося, не залишили шансів супернику на успіх за підсумками двораундової дуелі, перемігши - 3:0.

Однак на своєму полі "Червоні" створили щось майже неймовірне, забивши чотири м'ячі - перемога 4:0 вивела "Ліверпуль" у фінал сезону-2018/2019.

Рахунок у грі було відкрито вже на 7-й хвилині, коли Орігі добив м'яч у ворота "Барселони" після того, кіпер гостей відбив удар Мане.

Відео дня

Читайте також"Мессі, прокидайся": фанати Ліверпуля намагалися розбудити гравців Барселони феєрверком (відео)

До перерви кілька моментів змарнував Мессі, якому трохи не вистачало точності в реалізації моментів. За це "Барселона" поплатилася після перерви.

На 54-й і 56-й хвилинах двічі поспіль відзначився у воротах каталонців Вейналдум, поваливши "Барселону" в шок, з якого гості так і не вийшли.

На 79-й хвилині Орігі пробив у дотик в дев'ятку після пасу Олександра-Арнольда, забивши четвертий гол "Ліверпуля"! Після цього стало ясно, що додаткового часу не буде. Останні хвилини пройшли в судомних атаках "Барселони", але "Червоні", проявивши фірмовий характер, зберегли ворота в недоторканності.

УНІАН проводив онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "Барселона", завдяки якій можна простежити за ходом гри.

Другий фіналіст Ліги чемпіонів визначиться в середу в матчі "Аякс" - "Тоттенхем".

Фінал Ліги чемпіонів в цьому році пройде в Мадриді.