Олександр Поворознюк задоволений своєю командою / фото: ФК Інгулець

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк прокоментував поразку від "Шахтаря" у фіналі Кубка України з рахунком 0:4.

Слова Поворознюка наводить Sport Arena.

"Все за***сь, хлопці. Нехай хтось повторить те, що зробили ми. 16 травня у нас пиятика о першій. Боїмося напитися, щоб на "Металіст" не зібратися і нам невиїзд не влупили", - сказав президент "Інгульця".

Відео дня

"Я говорив і говорю: ми вже здійснили подвиг. Як і те, що ми або торбу отримаємо, або виграємо у "Шахтаря". Вийшло, що отримали торбу. Ми грали у футбол. Старалися, але проти такої машини... Це все одно що "Запорожець" проти "Мерседеса", - додав Поворознюк.

Читайте такожФінал Кубка України: з'єднання явилося відео церемонії нагородження Шахтаря

Президент "Інгульця" також підкреслив, що в наступному матчі Першої ліги його команда може виграти і в нетверезому вигляді:

"Звичайно, я задоволений командою. Головне, щоб на "Металіст" зібралися. Але враховуючи, що "Металіст" можемо і п'яні обіграти, будемо бухати і відпочивати".

За словами Поворознюка, через поразку він відмовиться від ідеї викупатися в басейні, наповненому шампанським:

"Інгулець" вийшов у фінал, тому що на кожну гру він виходить, як на останній і рішучий бій. У нас може не виходити, але навіть в товариських матчах є завдання виграти. Тому ми і добилися свого. Все йде за планом. Єдине, що відміняється - цистерна шампанського, яке я замовив на заводі. Тому що обіцяв, якщо виграємо, то заллю басейн і скупаюся. Все інше - за планом, все добре".

Нагадаємо, "Інгулець" увійшов в історію як перший клуб не з вищого українського дивізіону, якому вдалося пробитися у фінал Кубка України.

УНІАН також повідомляв про те, що "Шахтар" встановив рекорд фінальних матчів Кубка України.