Олександр Хацкевич відзначив функціональну готовність команди / фото: ФК Динамо Київ

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував мінімальну поразку команди у виїзному матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Брюгге" (0:1).

Слова Хацкевича наводить dynamo.kiev.ua.

"Ми добре почали матч, контролювали гру, особливо в перші хвилин 15. Бесєдін сам собі створив момент, але наприкінці не вистачило... Але потім досвідчені футболісти припускалися невимушених помилок у центральній зоні при виході з оборони в атаку. Почали поспішати, після відбору тут же втрачали м'яч.

Відео дня

Другий тайм вийшов без центру поля, було багато моментів - атака була то на одні ворота, то на інші. В кінці у нас було два прекрасних моменти, коли ми вибігали в контратаки. Але не було останнього пасу і завершального удару. Другий тайм вселяє оптимізм перед повторною грою в Києві", - сказав Хацкевич.

Читайте такожДинамо з поразки стартувало у кваліфікації Ліги чемпіонів (відео)

Білоруський тренер зазначив, що команда добре готова функціонально:

"Як показав другий тайм, команда досить добре готова функціонально. Але я б не сказав, що наш графік досить жорсткий, але, повторюся, команда в плані функціональної готовності досить добре веде себе на полі".

Хацкевич також оцінив гру новачка "Динамо" Жерсона Родрігеса і півзахисника Віктора Циганкова:

"Жерсон підсилив гру, чіплявся за м'ячі. Видно, що він у хорошому стані. Як показав другий тайм, він - дуже якісне підсилення в атаці. придбання для нас. Що стосується Віті, ви самі бачили ті дві помилки, які взагалі йому не властиві. Це говорить про відсутність ігрового тонусу".

УНІАН раніше опублікував повне відео матчу "Брюгге" - "Динамо" і відео переможного голу господарів.