Віталій Миколенко та Олександр Караваєв / фото: ФК Динамо Київ

Сьогодні, 19 вересня, київське "Динамо" проведе перший матч в рамках групового етапу Ліги Європи. На "Олімпійському" кияни будуть приймати шведський "Мальме".

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Мальме".

Початок зустрічі - о 19.55.

Відео дня

Динамо - Мальме де дивитися матч по ТБ

"Динамо"

Київське "Динамо" підходить до старту в Лізі Європи з серією з шести поспіль матчів без перемог у всіх турнірах.

Ця серія стартувала ще при Олександрі Хацкевичі. З попереднім тренером "Динамо" не вдалося пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох зустрічей "Брюгге" (0:1 і 3:3).

У серпні команду очолив Олексій Михайличенко, однак виправити ситуацію йому поки не вдалося. Вболівальники не побачили ні гри, ні результатів.

Читайте такожДинамо встановило два антирекорди в історії клубу після поразки від Десни

Під керівництвом нового тренера "Динамо" набрало лише 2 очки в трьох матчах УПЛ. Перед стартом Ліги Європи кияни з рахунком 1:2 поступилися "Десні" і опустилися на шосте місце в таблиці чемпіонату України, попутно встановивши два клубних антирекорди.

Динамо - Мальме: прогноз букмекерів

"Мальме"

Бронзовий призер чемпіонату Швеції "Мальме" на шляху в груповий етап Ліги Європи подолав чотири раунди кваліфікації. Команда, яку очолює німець Уве Реслер, пройшла представника Північної Ірландії "Баллімену Юнайтед", словенський "Домжале", "Зріньскі" (Боснія і Герцеговина) та ізраїльський "Бней-Ієгуда".

До матчу проти "Динамо" "Мальме" підходить з серією з двох перемог в чемпіонаті Швеції. Перед зустріччю з киянами команда обіграла шведський "Норчепінг" - 1:0.

У турнірній таблиці чемпіонату Швеції "Мальме" після 23 турів розташовується на третій позиції.

Травми і дискваліфікації

У "Динамо" травмований Міккель Дуелунд, під питанням участь у матчі Мохаммеда Кадірі, який пропустив вчорашнє тренування команди. Через дискваліфікацію зустріч пропустить Микита Бурда.

Орієнтовні склади

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Шепелєв, Циганков, Буяльський, Гармаш, Вербич, Бесєдін.

"Мальме": Далін, Ларссон, Бенгтссон, Сафарі, Бергет, Крістіансен, Баширу, Левицькі, Ріекс, Розенберг, Антонссон.

Слова перед матчем

Читайте також: "Ми самі заслужили таке ставлення": Михайличенко звернувся до вболівальників Динамо (відео)

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко:

"Думаю, ми зможемо показати той футбол, якого від нас чекають вболівальники. "Мальме" - це цікава команда, досвідчена, середній вік її футболістів близько 30-ти років, а Розенбергу взагалі 37 років - це фактично другий тренер команди, що знаходиться на полі. Як і всі скандинавські команди, "Мальме" відрізняється дисципліною на полі, відмінною фізичною підготовкою, бажанням боротьби, непоступливістю, а також тактичною виучкою".

Головний тренер "Мальме" Уве Реслер:

"Ми добре підготувалися до гри, вивчили "Динамо", тим більше, що грали з цією командою на зборах взимку. Сподіваємося, зможемо зіграти свою найкращу гру з однією з найсильніших команд Європи, яка в рейтингу УЄФА займає місце приблизно поруч з "Бешикташем". Я сподіваюся, що ми зіграємо добре. Ми не фаворити, але для зміни фаворита це не так і погано".

Арбітр

Судити матч буде бригада арбітрів з Македонії на чолі з Олександром Ставревим.