Суркіс відзначив роботу тренерського штабу / фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс похвалив тренерський штаб Олексія Михайличенка за перемогу над донецьким "Шахтарем" у 1/8 фіналу Кубка України.

Читайте також"У стилі Рамоса": захисник Динамо розповів, що допомогло забити вирішальний гол Шахтарю (відео)

Суркіса цитує прес-служба клубу.

Відео дня

"Цікавий футбол. Всі чекали пенальті, але хлопці молодці, витримали, виграли, показали якісний футбол. За довгий час показали бійцівські якості, підкріплені підготовкою, тренерської думкою. "Динамо" нічим не поступалася "Шахтарю". Задоволений і результатом, і грою. Особливо першим таймом, коли команда пресингувала, залишити "Шахтар" без м'яча - це дорогого коштує. План на гру виконали. Сподіваюся, після такої перемоги команда буде прогресувати.

Є проблеми щодо якості футболістів, не буду називати прізвища, вони не виконують те, що хоче головний тренер, в силу фізичних чи технічних можливостей. Але це повинно бути доведено до автоматизму", - заявив президент.

Також власник клубу нагадав, що успіх у грі з "гірниками" - не кінцева мета на турнірі:

"Сподіваюся, що це не буде один матч, яким ми будемо дуже довго пишається. Завдання на Кубок - перемога. А такий матч, як з "Шахтарем", він прикрасив би будь-фінал. Попереду турнірна боротьба".

Раніше повідомлялося про те, що легіонер "Динамо" розкритикував клуб за погану організацію.