Команди грали на Олімпійському в Києві / фото: ФК Динамо

24 листопада київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" зустрічалося з "Маріуполем" в 15-му турі української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 15-й тур

"Динамо" - "Маріуполь" - 3:0

Голи: Буяльський, 21, Циганков, 77, Вербич, 82

"Динамо": Бущан, Караваєв, Кадар, Шабанов, Миколенко, Буяльський (Шапаренко, 62), Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Бєсєдін (Соль, 84), Де Пена (Вербич, 76)

"Маріуполь": Гальчук, Чоботенко, Дава, Яворський (Фомін, 68), Кирюханцев, Мішньов, Чех, Горбунов, Тищенко, Чурко (Кащук, 84), Вакула (Петерман, 87)

Попередження: Бєсєдін - Тищенко, Дава

Огляд матчу

Повне відео матчу

"Динамо" посідає четверту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату і фактично не має права втрачати очки, якщо хоче не відпустити у відрив "Зорю" і "Десну". "Шахтар" свій поєдинок в цьому турі вже виграв і тепер випереджає киян на 16 пунктів.

В минулому турі динамівці на виїзді поступилися "гірникам" (0:1), а поєдинок завершився скандалом на ґрунті расизму. За поведінку вболівальників столичний клуб був покараний грою при порожніх трибунах, але завдяки апеляції зустріч з "Маріуполем" пройде з домашньої підтримкою.

"Маріуполь" займає шосте місце і випереджає "Дніпро-1" з "Олімпіком" на два пункти. Завдання у "моряків" - залишитися у першій шістці до розподілу команд на дві частини. У минулому турі "Маріуполь" вів у грі з "Карпатами" 2:0, але втратив перемогу - 2:2.