Луїш Кащтру / REUTERS

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічию у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" (1:1).

Слова Каштру наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"Ми намагалися показати свою ДНК, але грали з командою, яка не давала це робити у повній мірі. Ми багато зробили з того, що запланували, але є і ті речі, які не вийшли. Також і ми багато чого не дозволяли "Сіті", - сказав Каштру.

Відео дня

"Це була хороша стратегічна зустріч. Ми намагалися нейтралізувати забігання Стерлінга. Намагалися швидко варіювати фланги, щоб проводити швидкі атаки, користуючись зміщеннями "Сіті". Намагалися створювати моменти через фланги. У нас не вийшло проводити швидкі атаки через середину. Загалом, одне вийшло, інше - ні", - додав тренер.

Читайте такожЛіга чемпіонів: Шахтар зіграв внічию у Манчестері (фото)

Також Каштру прокоментував ключове рішення у матчі - вихід на заміну Манора Соломона, який зрівняв рахунок:

"Екстраординарні здібності вгадувати заміни? Ми намагалися читати гру кращим чином, щоб зрозуміти, як вона може піти. Канселу постійно забігав у зони, тому випустили Соломона, так як він міг би скористатися вільним простором. Це йому вдавалося не так часто, як ми хотіли. Однак він все-таки знайшов момент. Забили з хорошої позиційної атаки. Коли тренер вгадує з заміною кажуть "добре", якщо ні - кажуть "погано". Для мене головне, щоб хлопці виходили з енергією і бажанням щось додати в гру".

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".