Шахтар грав у Запоріжжі після важкого матчу у Лізі Європи / фото: ФК Шахтар

У неділю, 15 березня, луганська "Зоря" приймала в Запоріжжі донецький "Шахтар" у рамках 23-го туру української Прем'єр-ліги.

Матч проходив без вболівальників - таке рішення було ухвалене через ситуацію з коронавірусом в Європі.

УПЛ, 23-й тур

"Зоря" - "Шахтар" - 1:0

Гол: Михайличенко, 84

"Зоря": Махарадзе, Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Іванісеня, Лєднєв (Цвек, 46), Юрченко, Кочергін, Хомченовський (Громов, 49), Кабаєв (Перовіч, 88)

"Шахтар": Трубін, Додо, Кривцов, Хочолава, Матвієнко, Майкон, Алан Патрік (Сікан, 86), Марлос (Тете, 67), Тайсон, Коноплянка (Коваленко, 66), Мораєс

Попередження: Іванисеня, Кочергін, Цвек, Михайличенко - Мораєс

Відеоогляд матчу

Повне відео матчу

Football Hub

"Зоря" після 22 турів йде на третій позиції у турнірній таблиці та веде боротьбу з "Динамо" за срібло чемпіонату. Відставання від киян становить всього два пункти. Луганчани почали рік з трьох поспіль перемог, але в минулому турі поступилися "Десні" на виїзді - 0:1. "Шахтар" знаходиться в хорошому настрої - нещодавно вдалося обіграти в Німеччини "Вольфсбург" (2:1) в 1/8 фіналу Ліги Європи. У Прем'єр-лізі у "гірників" взагалі все чудово - 14 очок відриву від "Динамо" дозволяють вже зараз думати про майбутнє чемпіонство. У минулому турі донеччани насилу обіграли "Колос" - 4:3.