Буяльський запропонував проводити по два матчі на тиждень / фото: ФК Динамо Київ

Півзахисник київського "Динамо" Віталій Буяльський не підтримує варіант завершення сезону української Прем'єр-ліги без догравання турів. При такому розвитку подій столичний клуб може не потрапити в Лігу чемпіонів, оскільки за додатковими показниками поступається другою сходинкою "Зорі".

Читайте також"Точно потрібно догравати": лідер Динамо виступив проти дострокового завершення сезону в УПЛ

Футболіста цитує прес-служба УПЛ.

Відео дня

"Треба догравати в будь-якому випадку, інакше і той, хто виграє, не буде відчувати смак перемоги, і хто опиниться в зоні вильоту буде вважати це несправедливим, адже ще залишається грати багато матчів.

Нинішнє третє місце "Динамо" - збіг обставин, а клуб, футболісти та тренерський штаб виявилися заручниками ситуації. Думаю, найближчим часом все налагодиться, адже на третє місце ми потрапили випадково - це всі прекрасно бачили", - зазначив Буяльський.

Також футболіст запропонував свій варіант завершення сезону:

"Дограти потрібно, хай і в стислі терміни, проводячи по два матчі на тиждень. В Англії так грають - все нормально, нічого страшного немає. Ми не граємо в єврокубках, перельотів по Європі не буде, одним словом - ніяких проблем".

У 23-му турі УПЛ, який став останнім перед паузою на карантин, кияни зіграли внічию з "Десною" (1:1), а "Зоря" обіграла "Шахтар" (1:0), завдяки чому луганчани обійшли команду Олексія Михайличенка.

УНІАН раніше повідомляв про те, що в "Динамо" прийняли рішення продовжити карантин через пандемію коронавірусу.