Ярмоленко відновився після травми / ffu.org.ua

Півзахисник "Динамо" та збірної України Андрій Ярмоленко оговтався від травми коліна, через яку пропустив кілька матчів свого клубу. Про це повідомляє Sport Arena, посилаючись на слова футболіста в інтерв'ю газеті "Команда".

"Вже по приїзду в збірну можу сказати, що зі здоров'ям проблем немає. Продовжую посилено працювати, набирати форму. Сподіваюся набрати потрібні кондиції, щоб допомогти національній команді перемогти. Принаймні, з кожним тренуванням відчуваю себе все краще", - заявив Ярмоленко.

Читайте такожЯрмоленко отримав травму невдало ковырнув ногою землю - медслужба "Динамо"За його словами, поки що він перебуває не в найкращій формі. "Я пропустив два тижні, і стан не той, що раніше. Не відчував певної легкості в останній грі. Але ситуація змінюється", — сказав футболіст.

Відео дня

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко не брав участі в кількох матчах "Динамо", в тому числі грі у виїзній грі проти "Бенфіки" (0:1) в Лізі чемпіонів. Минулої неділі він повернувся на поле у поєдинку чемпіонату України проти "Дніпра" (2:1).

Збірна України в найближчі дні проведе два матчі - 12 листопада вона прийме Фінляндію в поєдинку відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року, а 15 листопада проведе товариську зустріч з Сербією.