Юрій Іванов був побитий у суддівській кімнаті / фото fc.if.ua

З'явилися нові подробиці скандальної ситуації з побиттям арбітра Юрія Іванова після матчу Першої ліги між "Агробізнесом" і "Минаєм" (0:2).

Як повідомляє footboom.com, фізичну силу по відношенню до арбітра після матчу застосували представники команди господарів. Зокрема, в рапорті Іванов вказав на рукоприкладство з боку президента "Агробізнесу" Олега Собуцкого.

Читайте такожЗняв побої в поліції: футбольного арбітра побили після матчу українських клубів

Відео дня

В Іванова травмований ніс, є також інші пошкодження. Арбітр зняв побої не в Волочиську, де проходив матч, а в Києві через можливий конфлікт інтересів, так як Собуцький - впливова людина в Хмельницькій області.

За даними джерела, Собуцкому, який також є віце-президентом УАФ, може загрожувати довічне відсторонення від футболу. Відзначається, що в УАФ не мають наміру закривати очі на цю ситуацію.

Як повідомляє Telegram-канал "Динамо Київ Inside", Іванов написав заяву в поліцію, попросивши притягнути Собуцького до відповідальності.

Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов в Instagram опублікував фото арбітра після побиття.

Він зазначив, що "били в основному по корпусу, але влетіло і по обличчю".

фото instagram.com/alexander_denysov_

Нагадаємо, в цьому матчі арбітр показав вісім жовтих карток гравцям господарів, а також призначив у ворота "Агробізнесу" пенальті. Матч завершився поразкою клубу з Волочиська з рахунком 0:2.

Як повідомляв УНІАН, цікаво, що сам Собуцький заявив, що суддю хотіли побити вболівальники, але він не дозволив їм цього зробити.