Кіліан Мбаппе і Неймар / фото REUTERS

Футболісти "Баварії" розповіли про те, як команда планує протистояти нападникам "Парі Сен-Жермен" Неймару і Кіліану Мбаппе у фіналі Ліги чемпіонів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ-Баварія.

Нападник "Баварії" Томас Мюллер, якого цитує le10sport.com, розповів, як не можна грати проти Неймара і Мбаппе:

Відео дня

Читайте такожФінал Ліги чемпіонів: анонс матчу ПСЖ-Баварія

"У ПСЖ є швидкі нападники-Неймар і Мбаппе. Але якщо не давати їм час подумати, то вони не такі вже й круті. Але якщо надати їм час, вони зможуть все".

Як передає yahoo.com, захисник "Баварії" Йозуа Кімміх підкреслив, що через двох зірок ПСЖ "Баварія" не буде відмовлятися від свого стилю гри:

"Вони обидва мають високу швидкість. Нам потрібно бути готовими до гри з суперником, який діє швидше, ніж наші минулі опоненти. Але я не думаю, що через них ми станемо оборонятися занадто глибоко".

ПСЖ - Баварія: перед фіналом Ліги чемпіонів

  • Фінал Ліги чемпіонів пройде 23 серпня на арені "Да Луш" в Лісабоні. Головним арбітром зустрічі призначений італієць Даніеле Орсато.
  • ПСЖ - Баварія: де дивитися фінал Ліги чемпіонів
  • ПСЖ зіграє у фіналі ЛЧ/Кубка чемпіонів вперше в історії, а "Баварія" - в одинадцятий раз і може виграти шостий титул.
  • У "Фіналі восьми" ЛЧ ПСЖ спершу обіграв "Аталанту" (2:1), а потім розгромив "РБ Лейпциг" (3:0). "Баварія" здобула дві великі перемоги: з рахунком 8:2 над "Барселоною" і з рахунком 3:0 над "Ліоном".
  • Клуби з Німеччини та Франції зустрінуться у фіналі головного клубного турніру Європи вперше з 1976 року, коли "Баварія" обіграла "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0.
  • Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на групових етапах ЛЧ. Парижани виграли в п'яти матчах, мюнхенці - в трьох.
  • Свої передматчеві коментарі раніше дали головні тренери ПСЖ і "Баварії".