Олег Матвєєв / фото dynamo.kiev.ua

Знаменитий екс-нападник донецького "Шахтаря" Олег Матвєєв поділився своєю думкою про майбутню дуель "гірників" з "Реалом" у Лізі чемпіонів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Реал - Шахтар.

Відео дня

"Буде вкрай складно, оскільки "Реал" дуже сильний на своєму полі, нехай навіть і без підтримки трибун", - підкреслив Матвєєв, якого цитує сайт zbirna.com. 

"Шахтар" гратиме без низки основних футболістів, що має стати перевіркою для запасних гравців, вважає Матвєєв:

Читайте такожРеал - Шахтар: анонс матчу Ліги чемпіонів

"У такому випадку багато чого залежатиме від характеру тих виконавців, які вийдуть на поле. Це буде справжня перевірка для футболістів, які не так часто потрапляють до складу. А якщо характер вдасться підкріпити і хорошими командними діями, то можна на щось розраховувати".

На думку екс-футболіста, в центрі нападу може зіграти Дентіньо, а також "Шахтар" може спробувати зіграти без чистого форварда.

Матвєєв вважає, що "Шахтар" діятиме від оборони:

"Гірники" постараються мінімізувати ризики біля свого штрафного майданчика. В ослабленому складі з "Реалом" нереально грати з позиції сили. Рівень майстерності футболістів мадридського клубу на порядок вище". 

На думку Матвєєва, нічия була б для "Шахтаря" відмінним результатом:

"На даний момент, це був би успіх. Однак "гірники" можуть взяти приклад зі збірної України, яка показала, як можна грати і обігравати топову команду навіть з великою кількістю молодих футболістів у складі...".

"Реал" - "Шахтар": перед матчем