Сидорчук вважає, що Динамо стане більше перемагати / фото ФК Динамо

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук оцінив призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера команди, а також пояснив, чому київський клуб виграє від цього.

Слова Сидорчука наводить офіційний сайт "Динамо".

"Все відбулося досить швидко, я ще не встиг усвідомити те, що пішов попередній тренер, а вже призначили нового", - зізнався Сидорчук.

Відео дня

"Подія неординарна. Думаю, кожен сприйме по-своєму. В емоційному плані ця новина, безумовно, справила інформаційний бум і відразу викликала багато суперечок і думок, у тому числі і негативних. Але це були емоції, насамперед пов'язані з одним з попередніх місць роботи тренера", - сказав футболіст.

Читайте також"Ніхто не очікував": лідер Динамо - про призначення Луческу

Сидорчук зазначив, що ніхто не знає головного суперника "Динамо" краще, ніж Луческу:

"Зараз, коли вже минуло кілька днів, якщо прибрати емоції та залишити спортивну складову, впевнений, "Динамо" тільки виграє від цього призначення. Луческу дійсно дуже довго працював в "Шахтарі", і хто краще за нього знає нашого головного і принципового конкурента зсередини? Так що цей факт тільки на руку "Динамо", в цьому кроці є серйозні плюси".

"Те, що Мірча Луческу відомий і титулований тренер в Європі - це факт. Думаю, у спортивному плані ми будемо перемагати, рости і прогресувати", - підкреслив гравець "Динамо".

УНІАН також повідомляв про те, що на прихід Луческу в "Динамо" відреагував легендарний футболіст клубу.