Олексій Михайличенко вважає, що команда не зіграла так, як може / фото ФК Динамо Київ

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко і півзахисник команди Віталій Буяльський прокоментували скандальну перемогу над "Колосом" в УПЛ (2:1).

"Хочу зупинитися на своїй команді. Чесно кажучи, її було важко впізнати. Можливо, було витрачено багато емоцій в матчі з "Зорею". І півфінал Кубка забрав емоції, які ми за великим рахунком не відновили. В цих матчах велике навантаження випало на зв'язку Попов - Шабанов. Було видно, що не у тих кондиціях, в яких би хотілося.

Але вважаю, вся команда зіграла не так, як може. Не на тих швидкостях, допустили масу помилок. Цей матч можна було і програти, і внічию завершити, і як завгодно. Ми намагалися пояснити, що не буде легких матчів на цьому етапі", - сказав Михайличенко в ефірі програми "Профутбол".

Він підкреслив, що це була "не така гра, яка нам потрібна".

Читайте також"Це свавілля": в Колосі обурилися суддівством матчу з Динамо (відео)

"Звичайно, командою я незадоволений. Як можна бути задоволеним? Ми могли і програти матч. Тільки зусиллями волі вдалося добитися результату", - додав тренер.

Суддівство Михайличенко коментувати не став:

"Ми не будемо, напевно, розбирати дії арбітра. Тут є VAR. Тому не думаю, що на цьому треба зараз загострювати увагу".

Буяльський підкреслив, що "так грати не можна":

"Нічого доброго не скажу по нашій грі. Так, як ми грали, не можна так грати. Результат є. Але незадоволення від гри все одно є. Результат приходить, коли є якість гри. Можливо, десь везіння було на нашому боці. Але не можна грати так, як ми", - сказав півзахисник в ефірі FootballHub.

Нагадаємо, "Динамо" вдалося здобути перемогу завдяки двом голам з пенальті і граючи у більшості.

УНІАН раніше також опублікував відеоогляд і повне відео матчу "Динамо" - "Колос".