Poco F4 однозначно один з найкращих среднебюджетників на ринку / фото Xiaomi

За 15 000 грн прямо зараз цілком можна купити топовий Android-смартфон, який в плані потужності і функціоналу не буде сильно поступатися останнім Айфонам і флагманським Андроїдам. 

Редактори порталу GSMArena вибрала найкращі Android-пристрої не дорожче 400 євро, до яких варто придивитися в кінці жовтня 2023 року – ми відібрали ті, які дісталися до України.

  • Poco F4 – середняк, який за характеристиками обходить деякі бюджетні флагмани. Тут є якісний OLED-дисплей з підтримкою 120 Гц і високою яскравістю 1300 ніт, потужний чіп Snapdragon 870, від 6 Гбайт оперативної пам'яті і потрійна камера з оптичною стабілізацією.
  • Poco X4 GT - ігровий субфлагман, який відрізняється LCD-матрицею з частотою 144 Гц, процесором MediaTek Dimensity 8100 і якісними камерами з акумулятором.
  • Redmi Note 12 Pro+ – середньобюджетник з 200-мегапіксельною камерою і 120-ватною зарядкою, яка повністю заряджає акумулятор менше ніж за 20 хвилин. З інших "фішок": стереодинаміки, відразу 8/256 Гбайт пам'яті, NFC-модуль і захист IP53. 
  • Realme GT Neo 3T – аналог Poco F4, але від іншого виробника. Якщо вам більше до вподоби Realme, ця модель пропонує подібний AMOLED на 120 Гц, той самий чипсет Snapdragon 870 5G, ту саму потрійну камеру, але швидшу зарядку на 80 Вт.

    Відео дня
  • vivo iQOO Neo 6 – цей смартфон отримав незвичайний дизайн, топовий 120-герцовий AMOLED екран з підтримкою HDR10+ і надшвидку зарядку 80 Вт. Фотоможливості тут не такі вражаючі, як у конкурентів, тому це більше варіант для геймерів.

Також в топ найкращих середньобюджетників потрапили Sony Xperia 10 IV, Nothing Phone (1) і Xiaomi 12 Lite. Всі вони володіють яскравими екранами, вражаючою автономністю і кращими в своєму класі фотоможливостями.

Nothing Phone (1)

А тим часом вже через тиждень відбудеться презентація лінійки Xiaomi 14.  Це будуть перші смартфони на ринку з процесором Snapdragon 8 Gen 3. А ще вони зможуть похвалитися найяскравішими в світі екранами.

А вже в 2024 році почнуть з'являться Смартфони з екранами, що розгортаються – аналогів такої конструкції ще немає. Виробники розуміють, що на ринку складних пристроїв важко змагатися з Samsung, тому активно розробляють смартфони в новому форм-факторі.

Вас також можуть зацікавити новини: