Ілон Маск хоче брати гроші з нових користувачів X: за що доведеться платити

Американський мільярдер Ілон Маск заявив про ймовірне стягування невеликої плати з нових користувачів його соціальної мережі X (колишній Twitter) за можливість створювати публікації, щоб подолати таким чином проблему ботів, повідомляє TechCrunch.    

За словами Маска, стягнення невеликої плати з нових акаунтів є "єдиним способом" зупинити "навалу ботів".  

"Сучасний штучний інтелект (і ферми тролів) можуть з пройти перевірку "чи не бот ви", — зазначив Маск, маючи на увазі такі інструменти, як CAPTCHA.  

Відео дня

Маск при цьому додав, що без сплати комісії нові користувачі зможуть публікувати пости через три місяці після створення акаунтів.

Зазначається, що як і у випадку з багатьма оголошеннями, пов’язаними з соціальною мережею Х, наразі немає подробиць про те, коли ця політика буде застосована та які комісії, можливо, доведеться сплачувати новим користувачам.

Соціальна мережа Х – останні новини 

У березні 2024 року повідомлялося, що в Х розглядали можливість прибрати кількість лайків та репостів під дописами користувачів. 

5 квітня стало відомо, що мережа X повернула безкоштовні позначки, які раніше відображали верифіковані профілі. "Сині галочки" доступні для всіх, хто готовий заплатити за Premium. 

Вас також можуть зацікавити новини: