Українські мобільні оператори заявляють, що вони не відключали зв'язок і не бачать технічних причин для її збою / ілюстрація depositphotos.com

На півдні України зник мобільний зв'язок. Мешканці Бердянська не можуть зателефонувати або прийняти дзвінки, зв'язок можуть "глушити" окупанти.

Про це повідомляти у Telegram-каналі Бердянської міськради.

"Місто все ще без зв'язку. Її немає на всьому півдні України. Українські мобільні оператори заявляють, що вони не відключали зв'язок і не бачать технічних причин для її збою. Швидше за все, її, як завжди, просто глушать", - зазначено в повідомленні.

Відео дня

Оператори мобільного зв'язку також заявили, що вони не планують йти з тимчасово окупованих територій України. Жителі населених пунктів, які захопили рашисти, зможуть користуватися українським мобільним зв'язком, якщо його не будуть "глушити".

Раніше УНІАН вже повідомляв, що мобільний зв'язок зник у Херсоні та області. Окупанти постійно маніпулюють і звинувачують ЗСУ і в тому, що пропадає зв'язок, і що відбуваються обстріли. Одночасно з цим окупант впроваджує російського оператора з кодом + 7 і починає роздавати мобільні картки

Вас також можуть зацікавити новини: