Найкращі недорогі смартфони 2024 року: експерти склали рейтинг / фото Apple

Виробники смартфонів випускають нові моделі ледь не щодня, а для того, щоб вибрати якісний апарат, зараз не треба витрачати купу грошей. Редактори The Vеrge проінспектували усі моделі в межах $500 і відібрали чотири максимально оптимальних варіанти просто зараз.

У матеріалі йдеться, що визначали найкращі смартфони на основі якості камер і дисплея, місця для зберігання пам'яті, а також підтримки програмного забезпечення.

iPhone SE 2022 року – якщо ваш бюджет обмежений 500 доларами і ви шукаєте актуальний iPhone, вибір простий. Це найдешевший спосіб познайомитися з екосистемою iOS, а Apple буде підтримувати телефон оновленнями iOS ще як мінімум 4 роки. Але важливо знати, що він оснащений дуже маленьким і застарілим 4,7-дюймовим екраном. Зате його зручно тримати в руках.

Відео дня

Який смартфон обрати, якщо у вас є 15 000 грн: названо 4 найкращі моделі

Google Pixel 7а – "пікселі" найкращі в сегменті Android-смартфонів одразу у двох аспектах: фотоможливості та підтримка оновленнями. Це недорогий смартфон, який знімає як камерофон, має плавний дисплей, чудову продуктивність, бездротове заряджання і ступінь захисту IP67 від пилу та води. Також Google гарантує, що через 3-4 роки смартфон продовжить отримувати чергову свіжу версію прошивки.

Який смартфон обрати, якщо у вас є 15 000 грн: названо 4 найкращі моделі

OnePlus 12R назвали "найкращим середньобюджетним смартфоном, що працює як флагман". Апарат оснащений великим і красивим екраном із частотою 120 Гц, флагманським чипсетом Snapdragon 8 Gen 2 і швидкою зарядкою 100 Вт, завдяки чому він здається набагато дорожчим за його ціну в $500.

Який смартфон обрати, якщо у вас є 15 000 грн: названо 4 найкращі моделі

Google Pixel 6a – найкращий смартфон до 400 доларів. Хоча зі знижкою його іноді можна знайти і за 300 доларів. Це далеко не найбільш технічно просунутий девайс, але він досі залишається чудовим вибором завдяки компактним габаритам, крутим камерам і "чистому" Android, за який, зокрема, всі "пікселі" і полюбили.

Який смартфон обрати, якщо у вас є 15 000 грн: названо 4 найкращі моделі

Раніше на ринку був представлений Motorola Edge 50 Pro, перший смартфон із сертифікацією Pantone: це означає, що апарат здатний максимально реалістично передавати кольори та відтінки шкіри. Це особливо важливо для портретної зйомки.

А відомий бенчмарк AnTuTu склав рейтинги найкращих Android-смартфонів у 2024 році за співвідношенням ціна-потужність. Якщо ви не стежите активно за ринком смартфонів, то для вас цей рейтинг може бути особливо корисним при виборі нового пристрою.

Вас також можуть зацікавити новини: