Перезавантажте свій iPhone прямо зараз-це швидкий спосіб його прискорити / фото REUTERS

Новенькі iPhone "з коробки" завжди працюють швидко, тому ніякого дискомфорту користувачі зазвичай не відчувають. Однак, з часом, програмне забезпечення стає більш вимогливим до апаратних характеристик, що може позначитися на швидкості роботи пристрою. 

Таким чином, рано чи пізно, виникає питання: як прискорити роботу iPhone? Наприклад, смартфон можна примусово перезавантажити через спеціальну комбінацію клавіш – це банальний, але найшвидший спосіб його прискорити.

Щоб оживити старенький iPhone:

  • Швидко натисніть і відпустіть кнопку збільшення гучності
  • Швидко натисніть і відпустіть кнопку зменшення гучності
  • Затисніть і утримуйте бічну клавішу (Power). Тепер дочекайтеся, поки не згасне екран, а потім відпустіть.

Як за кілька кліків прискорити свій iPhone: не всі знають про цю диво-комбінацію

Після цього смартфон примусово перезавантажиться. За словами експертів, ця процедура допомагає йому позбутися більшості дрібних багів в iOS. Тобто, на якийсь час зникнуть підтормажування та інші дратівливі речі. 

Вся річ у тім, що ми звикли, що наші телефони, на відміну від ноутбуків або ПК, працюють безперервно в режимі нон-стоп. Тому час від часу їх корисно примусово перезавантажувати.

До речі, аналогічна процедура актуальна не тільки для смартфонів Apple, але і планшетів.

Відео, в якому процедура перезавантаження iPhone показана наочно:

Раніше УНІАН розповідав, чому на екрані iPhone інколи з'являються жовті та зелені точки – насправді, це не баг, а фіча. Функція сама по собі дуже корисна, проте мало хто про неї знає.

Втім, не всі функції айфонів славляться своєю корисністю – ми писали про одну з таких, яка серйозно навантажує акумулятор, і скоріш за все, не потрібна вам.

Також УНІАН ділився порадами, як не "вбити" зір, активно користуючись смартфоном. Щоб мінімізувати їх втому від екранів, необхідно змінити деякі налаштування екрана смартфона. Вони вбудовані в смартфони Android та iPhone за замовчуванням.

Вас також можуть зацікавити новини: