Поліція затримала учасника розбійного нападу на Тернопільщині / фото facebook.com/police.gov.ua

Правоохоронці затримали учасника розбійного нападу на Тернопільщині.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, підозрюваний перебував у розшуку 2 роки за підозрою в розбійному нападі на подружжя в селі Біла Тернопільського району.

У квітні 2017 року після 21 год він разом з напарником у масках з бейсбольними битами в руках увірвався до літньої кухні приватного помешкання. Один з невідомих одразу почав наносити удари чоловікові.

Відео дня

Читайте такожУ Тернополі шахрайка під виглядом працівниці банку викрала в пенсіонерки 800 доларів

На момент нападу жінка в руках тримала ніж. Захищаючись, вона вдарила ним одного з нападників. Після бійки нападники втекли. Наступного дня тіло одного з нападників виявили в канаві неподалік, він загинув від отриманого ножового поранення.

Невдовзі слідчі встановили, що другим нападником був уродженець Молдови, який відбував покарання за розбійні напади, проте вийшов з місць позбавлення волі за законом Савченко, а через три місяці знову пішов на злочин.

У ході державної операції "Розшук" оперативники разом з бійцями спецпідрозділу "КОРД" затримали підозрюваного в Одеській області, де він жив із співмешканкою та його дворічною дитиною.

Чоловікові оголосили підозру відповідно до ст. 187 ч. 3 ККУ (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою.