Фото прес-служби ТОДА

Голова ТОДА закликав підрядників оперативно ліквідувати ямковість на дорогах.

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадмінстарції, про це йшлося під час наради з приводу ремонту та експлуатаційного утримання доріг держаного та місцевого значення.

«Маємо дві ключові проблеми – ямковість та прибирання узбіч. Ні по першому, ні по другому питанні ми не отримали позитивного результату. Спочатку говорили про те, що погодні умови не дозволяють виконувати дані роботи, тепер нарікаємо на інші причини. Я хочу почути, що це за причини», – звернувся голова ТОДА до підрядників.    

Відео дня

Він наголосив, що важливо раціонально і правильно планували стратегію виконання робіт на місцевих і державних дорогах, адже на ці роботи виділяються кошти із державного бюджету.

«Не може бути такого, щоб повирізувати ями на дорогах і чекати, коли впаде дощ, щоб їх «залатати». Очевидно, що я не задоволений таким підходом та темпами виконання цих робіт. Мене цікавить якість та оперативність ремонту доріг, а також прибирання узбіч», – підкреслив Барна.

За його даними, на ремонт автомобільних доріг місцевого значення у 2019 році передбачено 397 млн грн.  Торік ця сума складала 315 млн грн. На державні ж дороги область отримала у 2018-ому 2 млрд грн.