Фото: УНІАН

На Тернопільщині 29-річний чоловік побив поліцейського.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, на лінію "102" в Бучацький райвідділ поліції надійшло два повідомлення з періодичністю в кілька хвилин: про ДТП, а також про те, що нетверезий водій побив свого сусіда.

Читайте такожЖінка, яку розшукували як зниклу прочанку, насправді втекла від чоловіка і просить поліцію не повідомляти про її місцеперебування

Відео дня

На пошуки зловмисника виїжджали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Знайомий побитого вказав адресу, де мешкає нападник. Поліцейські зустріли нападника дорогою до його дому. Останній поводився агресивно та сварився з перехожими.

Коли до дебошира підійшли правоохоронці, чоловік продовжував кричати, а потім наніс тілесні ушкодження працівнику поліції.

Порушника порядку затримали відповідно до статті 208 КПК. За зовнішніми ознаками зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння, але проходити медекспертизу він відмовився.

Щодо чоловіка за погрозу та насильство щодо працівника правоохоронного органу відкрили два кримінальні провадження: за ст. 342 ч. 2 та 345 чю 2 ККУ. Склали на жителя району і 2 адмінпротоколи – за вчинення ДТП і залишення місця аварії та за їзду без документів.