Фото прес-служби ТОДА

На Тернопільщині відбувся молитовний сніданок за участі представників влади, громадськості, духовенства, силових структур, підприємців, аграріїв, медійників, солдатів та волонтерів.

Фото прес-служби ТОДА

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, під час заходу присутні молилися за мир в Україні, говорили про події на сході України, про єдність, про військових та їхні сім’ї, про роботу волонтерів, про роль церкви у багатьох суспільних процесах, про спільні здобутки та досягнення, а також про плани на майбутнє.

Фото прес-служби ТОДА

Такий сніданок є доброю традицією у понад 100 країнах світу, відтак його вирішили започаткувати на Тернопільщині як майданчик для духовного єднання та порозуміння, а також для підбиття підсумків року, що минає.

Відео дня
Фото прес-служби ТОДА

Довідка УНІАН. Молитовний сніданок в США був організований президентом США Дуайтом Ейзенхауером у 1953 році.

Вже більше 60 років молитовні сніданки проходять в США, давши початок аналогічним зібранням в Європарламенті, Німеччині, Великобританії та багатьох інших країнах світу. Вважається, що подібний захід сприяє духовному єднанню та порозумінню політиків, духовенства, громадськості і бізнесу з усього світу.

Фото прес-служби ТОДА