Польоти за маршрутом Тбілісі - Тель-Авів скасовувати не будуть / фото kbp.aero

Грузинська авіакомпанія Myway Airlines до кінця березня закрила рейси Тбілісі-Харків і в найближчі дні зупинить польоти з грузинської столиці до Києва.

Про це повідомляється на avianews.com.

Читайте такожFlydubai з 28 жовтня перенесе рейси до аеропорту "Бориспіль"

Відео дня

«На даному етапі, на жаль, ми змушені скасувати польоти, це стосується зимового сезону. Залишаються тільки рейси Тбілісі - Тель-Авів. Інші рейси відновлять з кінця березня, з річного навігаційного сезону. Це викликано декількома факторами. У порівнянні з нашими прогнозами, з точки зору пасажиропотоку, створений найгірший результат. Також позначилися останні події в Україні. Спочатку, ми призупинили рейс до Харкова, а тепер змушені зупинити і до Києва», — пояснив комерційний директор компанії Ігор Апціаурі.

Ще одним фактором зупинки польотів топ-менеджер Myway Airlines назвав заплановане на січень-лютий технічне обслуговування літаків, при якому виконання всіх рейсів було б утруднено.

За словами Апціаурі, авіакомпанія планує змінити нинішню систему продажів, оскільки вона не працювала повноцінно, і розраховує відновити польоти з кінця березня 2019 року.

Нагадаємо, регулярні польоти Myway Airlines почала в червні 2018 року, відкривши рейси до Харкова з Тбілісі і Батумі. У жовтні авіаперевізник запустив прямі рейси з Тбілісі до Києва. Інвестором проекту виступила китайська група Hualing Group. Флот Myway Airlines включає два 170-місцевих літака Boeing 737-800.