Проїзні документи можна придбати у міжнародних касах / фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзди за маршрутом Кошице (Словаччина) - Мукачево - Кошице, які почнуть курсувати з 9 червня поточного року.

Читайте також"Укрзалізниця" призначила 18 додаткових "літніх" потягів на морські курорти

Як повідомили в прес-службі «Укрзалізниці», вартість квитка еквівалентна 7,5 євро, проїзні документи можна придбати в міжнародних касах.

Відео дня

Згідно з повідомленням, щодня за цим маршрутом по євроколії курсуватимуть два дизель-поїзди ZSSK.

Зокрема, поїзд № 960/961 Кошице - Мукачево відправлятиметься о 09:10 і прибуватиме в Мукачево о 14:00. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 14:54 і прибуватиме в Кошице о 18:13.

Поїзд № 962/963 Мукачево - Кошице відправлятиметься о 12:01 і прибуватиме в Кошице о 16:42. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 18:20 і прибуватиме в Мукачево о 21:33.

Під час маршруту заплановані зупинки на станціях Чоп-Пасажирський та Чієрна над Тисою.

«У Мукачеві ці поїзди матимуть зручні стикування з поїздами практично до всіх регіонів України. Зі словацького боку будуть зручні стикування з поїздами "Інтерсіті" та нічними поїздами до Праги, Братислави та інших міст ЄС», - цитує прес-служба директора департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександра Красноштана.

У прес-службі підкреслили, що розклад поїздів вказано за місцевим часом.

Як повідомляв УНІАН, рішення про запровадження нового залізничного пасажирського сполучення Мукачево - Кошице було прийнято в лютому цього року в Києві під час зустрічі менеджменту залізничних компаній України і Словаччини, а в квітні цього року відбулася тестова поїздка цим маршрутом.

У грудні «Укрзалізниця» запустила по євроколії прямий поїзд Мукачево - Будапешт, яким можна дістатися до столиці Угорщини за 6 годин.