В цьому регіоні туристи можуть познайомитися з вуличним мистецтвом, історичним надбанням / Wikimedia Commons

Найбільш цікавим для туристів районом у світі став Сан-Жорже-ді-Арроюш в Лісабоні, Португалія.

Відповідний рейтинг опублікувала портал про подорожі і розваги Time Out.

В цьому регіоні туристи можуть познайомитися з вуличним мистецтвом, історичним надбанням, кухнею різних народів світу, а також з автентичною підпільної культурою.

Відео дня

Читайте такожНа 7%: Wizz Air у 2020 році збільшить кількість українських рейсів

Друге місце в списку зайняв район Симо-Кітадзава в Токіо, Японія. Він славиться вінтажними магазинами і ресторанами з місцевими гострими стравами.

Третє місце дісталося регіону Онікан в Лагосі, Нігерія. В цей район мандрівники приїжджають заради різноманітної архітектури, через яку простежується історія міста - від будівель колоніальної епохи до сучасних монументальних споруд в західному стилі.

Четвертим став багатокультурний район Веддінг в Берліні, повний жвавих ринків, традиційних питних закладів, масштабних громадських місць, які обслуговують широке коло місцевих жителів.

П'яте місце зайняв Історичний філіппінське місто в Лос-Анджелесі. Експерти називають це місце сумішшю культур, яка, на відміну від багатьох країн, районів міста, зберігає власний автентичний характер. В районі знаходяться одні з найбільш цікавих нових ресторанів Лос-Анджелеса, і туристи можуть оглянути пам'ятки, зробивши прогулянку на традиційному філіппінському джипни.

Також в першу десятку рейтингу Time Out увійшли округ Ватерфронт в австралійському місті Хобарт, округ Сен-Дені в Парижі, Асторія в Нью-Йорку, Ембахадорес в Мадриді і Пілсен в Чикаго.