Віденський ярмарок один з найкращих в Європі / Фото REUTERS

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на окремі рейси з та до Відня (Австрія) при бронюванні авіаквитків 17 грудня 2019 року.

Читайте такожВстигнути на Різдво в Європу і не розоритися

Як повідомляється у поштовій розсилці авіакомпанії, акція діє 17 грудня 2019 року з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Подорожі за акційними квитками мають завершитися до 31 березня 2020 року. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ та не розповсюджується на групові замовлення.

Відео дня

Зазначимо, лоукостер Wizz Air наразі виконує щоденні рейси до Відня зі української столиці Києва, найдешевші квитки зі знижкою коштують 21,59 євро. 

Також двічі на тиждень (у грудні - тричі) Wizz Air літає з Відня до Харкова, найдешевші квитки зі знижкой коштують 25,59 євро.

Читайте такожЗимова казка в Інсбруку: вирушаємо на пошуки різдвяного дива

Крім того, з 29 березня 2020 року Wizz Air почне виконувати рейси з Відня до Запоріжжя двічі на тиждень. Наразі найдешевші квитки на перший рейс зі знижкою коштують 19,59 євро.

При цьому через віденський аєропорт проходить чимало рейсів Wizz Air до інших міст Європи і не тільки, до яких можна продовжити свій маршрут, також зі знижкою.

До речі, як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, віденський ярмарок вважається одним з найкращих в Європі, й у вас є всі шанси ще туди встигнути.